Prestationsångest


Jag hatar att göra fel. Det är något utav det värsta jag vet. Vill alltid vara bäst även om det är första gången jag gör något. Jag ska vara bäst, no matter what.

Hade skrivit fel i min almanacka, rätt tid men fel dag. Resultatet blev en något irriterad chef. Det har aldrig hänt innan, jag har aldrig ens varit sen. Det finns inte i min värld. Framförhållning och ett noggrant schema är A och O. Ett vattentätt upplägg för att slippa skämmas över förseningar eller missade tider. Göra det bästa jag kan. Ge det bästa utav mig själv. Visa hur duktig jag är för att de ska vilja utveckla mig och se mig.

Nu missade jag en hel arbetsdag vilket jag istället får ta igen i morgon. "No harm done." Har bara fått en hel dag förstörd utav ångesttankar och känslor.

"Life goes on." Jag överlever men det är jobbigt att sträva efter att vara bäst när man gör fel.

Laddar om till tusen för i morgon. Jag ska vara ännu bättre i morgon.

Over.

Jag lägger mig ner, jag orkar inte mer. Det slutar här. I'm done.

Orkar inte vänta mer nu, vill inte dra ur dig hur du känner, tycker och tänker. Något måste komma självmant och från insidan.

Jag kan inte låtsas att allt är okej, det är de inte. Grubblar och tänker, springer runt som en halshuggen kyckling. Förvirringen är en smärre olycka. Vänder ut och in på min hjärna och hjärta. Vill vara till lags, inte pusha, vänta ut och hoppas att det löser sig. Men nu orkar jag inte mer, jag förstör min vardag genom detta.

Måste fokusera på det viktiga i mitt liv, en obesvarad "relation" är inte det viktigaste i mitt liv. Jag kan inte kämpa själv. Det krävs två för att dansa en tango och denna tangon är tydligen inte avsedd för dig och mig.

Det gör faktiskt ont. Jag byggde upp mina förhoppningar i vanlig ordning och nu raseras de.

Du är fin. Glöm inte de. Men de är tydligen inte du och jag.

I will keep on walkin'.. Imma take the first little babystep today. I will for always be there for you when you need me.

What Are Words-Chris Medina

I, Me, We

En låt som öppnade en gammal port. En låt som låste upp gamla minnen. En låt som fick mig att se tillbaka.

Jag visste inte om jag skulle våga men jag gjorde det endå. Jag vet inte vad det får för effekt men jag har gjort det.

Jag kände mig nästan som en gammal barndomsvän, det var som att vi hade känt varandra i flera år. Vi pratade om allt och inget, du fanns där, jag fanns där. Kunde sitta i flera timmar och bara prata. Inget konstigt.

Nu står jag här med en låt, en hög med gamla texter, en ryggsäck med en tickande bomb av känslor som snart vill explodera.


... Allt sker av en anledning. Det finns inga ursäkter.

"You only get one shot, do not miss your chance to blow. This opportunity comes once in a lifetime.- Eminem

Äkta

Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for." -Bob Marley

RSS 2.0