Negativ VS Positiv



Min glada nyhet infekterar du, trycker ner den i smutsen, trampar på den. Jag försöker gå dig till mötes, bevisa att jag också kan, att jag tror på mig själv. Du ser bara negativiteterna, du bildar dig hinder inför varje uppgift du får.
Du lyckas riva mina murar och får mig att tvivla på mig själv, att jag inte kommer lyckas med min uppgift.

Det är svårt att inte lyssna på en person som står än så nära. Någon som har uppfostrat än och givit än all sin kärlek. Idag är du så förändrad. Jag vet knappt vem du är. 

Jag har bestämt mig, jag ska bevisa för dig och alla andra, jag kan, jag vill, jag ska. Jag, jag, jag, bara jag.

Denna gången tänker jag hålla för mina öron, utesluta dig ur detta. Vill inte ha dina åsikter för du vet idag inte längre vad du pratar om. Detta kommer gå vägen, detta kommer bli bra. Jag kommer lyckas för jag har bestämt mig.

Är trött på människor som tänker negativt, bildar problem innan de uppstått. Vill man ha problem så skapar man sig dem.

Idag tar jag ett steg ifrån dessa människorna. Idag tar jag hand om mig själv och mitt eget. I slutändan är det bara jag som räknas i mitt liv.

Nina Kinert- Beast

Freedom

Jag vänder blad. Löven skiftar färg. Jag börjar om på nytt.

Jag vågar knappt skriva det jag ska skriva. Jag har öppnat en ny bok i mitt liv. Sidan är tom och blank, fattar pennan och börjar skriva. Detta är mitt nya jag.

Jag tänker bara se ljuset, bara tänka positivt, vara omgiven av människor som älskar och respekterar mig för den jag är. Livet är för kort och ömtåligt för att man ska bli nertryckt utav människor som inte förtjänar än. Världen är tillräckligt svart.

Från att ha gått och mått psykiskt dåligt pga familjeproblem, vinterdeprition, saknad av vänner, saknad av hästarna, nya relationer.. Listan kan göras lång. Jag har tagit mig ur detta nu och känner livsglädjen komma tillbaka. Jag börjar om på ny kula.

Tänker inte skriva något långt om detta. Men det börjar här, jag börjar här, detta är min tid.

-Det går inte att nå medvetenhet utan smärta.

Akon-Freedom

RSS 2.0